Nyckeln till framgång finns i Mipim 2017

Petter Lindfors
11 november 2016

Det börjar bli dags att rikta blicken mot den franska sydkusten och Mipim 2017. Nästa år samlas de största internationella aktörerna inom fastighetsbranschen den 14-17 mars i Cannes, Franrike. Att delta i Mipim innebär ett exklusivt tillfälle att bredda sitt nätverk och skapa nya affärsmöjligheter.

På plats för att väcka intresse för sina regioner och projekt är politiker, fastighetsägare och investerare från hela världen. Från mälardalsregionen deltar Stockholm Business Alliance för att gemensamt marknadsföra Stockholmsregionen med politiska företrädare från Stockholms stad och många av medlemskommunerna.

Vi på Hegeli är på plats för sjunde året i rad och under åren har vi sett fördelarna med att i god tid planera sin medverkan i Mipim. Med över 20.000 deltagare kan det vara svårt att navigera sig fram till vilka personer eller företag som är bäst att föra dialog med och vilka event som stärker varumärket mest. Om du i förväg vet vilka möten och event som äger rum och vilka personer som du behöver träffa kommer du inte att spilla dyrbar tid . Idag åker inte heller politiker och investerare utan att i förväg bokat in sina möten.

Vi hjälper dig med strategisk planering så att du knyter rätt kontakter och deltar på rätt event. Vi kan även hjälpa till med att arrangera möten, mingel och uppföljning av kontakter efter Mipim. Ta kontakt med oss redan idag så berättar vi mer.

Petter Lindfors
Grundare och partner Hegeli Public Affairs