Ha en riktigt skön sommar

Petter Lindfors
9 juli 2016

När jag skriver det här är Almedalsveckan i sin slutfas. Många har redan packat ihop och lämnat Visby, andra är på väg. En del åker härifrån med en gnagande känsla av att man gått miste om något på det gigantiska smörgåsbord av aktiviteter som Almedalsveckan utgör. Jag läste exempelvis en krönika i branschtidningen Resumé av alltid lika roande Simon Strand som menade att det är svårt att ha ett riktigt samtal i Almedalen – folk är ständigt på väg någon annanstans och spanar alltid efter andra.
 
Jag tror att den känslan delas av många. Men då har man inte gjort sina förberedelser tillräckligt väl.
 
Vi på Hegeli vet att det viktigaste under Almedalen inte är det som sägs från en scen, som sker på ett seminarium eller uppstår i trängseln på DJ Battle. Vi har genomfört 78 enskilda möten för våra kunder och flera mingel med en väl definierad gästlista. Våra kunder har knutit nya, värdefulla kontakter under 45 minuter i ett enskilt möte eller i minglet, flera har kunnat sätta igång en ny process under denna vecka och andra har följt upp ett redan pågående projekt.
 
Vi på Hegeli summerar nu vår mest framgångsrika Almedalsvecka någonsin. Vi har gjort mer åt fler och vet att vi under denna vecka varit med och puttat på i arbetet för en hållbar stadsutveckling med fler bostäder och fler kommersiella fastigheter som kan möta dagens och framtidens behov.
 
Nu väntar några veckors välbehövlig vila innan vi gör en ordentlig utvärdering och påbörjar planeringen inför nästa års Almedalsvecka. Mycket har vi riggat redan nu, men vi ska dra slutsatser av de erfarenheter vi gjort i år och se till så att vi kan göra Almedalen till en ännu bättre plattform för dig och ditt företag nästa år.
 
Med det önskar vi på Hegeli en riktigt skön sommar!