Nu lanseras The Labyrinth – en ny storbyrå inom Public Affairs!

·
15 juni 2017

Idag lanseras The Labyrinth, en ny svensk storbyrå inom Public Affairs. Byrån skapas genom ett sammangående mellan de två framgångsrika PA-byråerna Hegeli Public Affairs och Nav PR. The Labyrinth verkar inom hela fältet för Public Affairs-tjänster och har spetskompetens inom områdena hållbar stadsutveckling, industri, konsumentmarknad samt organisationer. The Labyrinth bildas med det uttalade målet att inom fem år vara Sveriges största byrå inom Public Affairs.

- Vi är glada och stolta över att idag kunna få berätta om The Labyrinth. Vi är två starka företag med goda resultat och tunga kundportföljer som nu krokar arm för att skapa en ny stor och slagkraftig PA-byrå. Vår offensiva målsättning är inte bara att vara bäst, om fem år vill också vara störst, säger Petter Lindfors, VD Hegeli Public Affairs och Sebastian Navab, VD Nav PR i en gemensam kommentar.

Anders Johansson har utsetts till VD i The Labyrinth. Johansson kommer närmast från uppdraget som VD i Kombispelskoncernen. Innan det var han kommunalråd i Sigtuna kommun i cirka 10 år. Anders Johansson går även in som partner i den nya byrån.

Samtliga tillsvidareanställda i Hegeli och Nav följer med över till The Labyrinth och ytterligare fyra medarbetare ska rekryteras inom kort.

- The Labyrinth kommer att bli en kraft att räkna med från första dagen. Vi har ett nytt politiskt landskap i Sverige som ställer helt nya krav på de som vill vara uppdaterade och förstå beslut och processer. Med den kunskap och de kontaktnät som våra medarbetare och rådgivare har kan vi göra riktig värdeskapande skillnad för våra uppdragsgivare, säger Anders Johansson, VD The Labyrinth.

Bland medarbetarna och rådgivarna i The Labyrinth finns personer med olika politiska bakgrunder.  Ett Advisory Board med seniora rådgivare knyts till företaget. Till en början handlar det om Leif Zetterberg, tidigare VD i LRF och statssekreterare (C), Kristina Axén Olin, tidigare finansborgarråd (M), Hans Tilly, tidigare ordförande i Byggnadsarbetareförbundet och Roger Tiefensee, tidigare riksdagsledamot och ekonomisk politisk talesperson (C).

 Mer information återfinns på www.thelabyrinth.se

 

KONTAKT

Anders Johansson, VD och partner
E-post: anders.johansson@thelabyrinth.se
Telefon: 076-501 14 65

Sebastian Navab, grundare och partner
E-post: sebastian.navab@thelabyrinth.se
Telefon: 070-323 04 71

Petter Lindfors, grundare och partner
E-post: petter.lindfors@thelabyrinth.se
Telefon: 070-193 78 00