Karin Sundin ansluter till Hegeli Public Affairs

·
3 september 2015

Hegeli Public Affairs fortsätter expandera och rekryterar idag Karin Sundin, tidigare ordförande för Örebrobostäder AB, som konsult till arbetet för hållbar stadsutveckling.

– Jag är mycket glad över att idag kunna välkomna Karin Sundin som ny konsult till vårt team. Karin breddar Hegelis nätverk i Fastighetssverige och adderar ytterligare politisk kompetens till vårt erbjudande, säger Hegeli Public Affairs grundare och partner Petter Lindfors. 

Karin Sundin har lång politisk erfarenhet från att ha suttit i kommunfullmäktige både på Gotland och i Örebro. Under förra mandatperioden var hon ordförande för Örebrobostäder AB, ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsföretag.

Dessutom har hon varit journalist och ledarskribent på flera socialdemokratiska tidningar, bland annat Gotlands Tidningar, Aftonbladet och Tvärdrag. Hon kommer senast från en tjänst som pressekreterare vid Länsstyrelsen i Örebro län.

– Bostadsbristen, bostadssegregationen och effektiva kommunikationer är avgörande frågor för Sveriges framtida utveckling. Jag ser fram emot att få jobba vidare med de utmaningarna ur konsultens perspektiv hos Hegeli Public Affairs, säger Karin Sundin.

Hegeli Public Affairs huvudinriktning är att bidra till en hållbar stadsutveckling som lägger grunden för ett framtida gott samhälle. Med ett brett kontaktnät inom politiken och rätt kunskap stödjer Hegeli Public Affairs samarbetet mellan våra uppdragsgivare och de regionala och kommunala instanser som fattar beslut om hur den utvecklingen ska se ut och förverkligas. Våra mångfacetterade verktyg är nätverkande, omvärldsbevakning, analys, strategi och konceptutveckling med fokus på stadsutveckling.