Hegeli välkomnar Emelie Sundesten

·
14 maj 2016

Hegeli Public Affairs fortsätter att expandera och rekryterar Emelie Sundesten som kontorsassistent.

 - Vi ser en växande efterfrågan på våra tjänster och våra rådgivare behöver avlastning. Därför är vi väldigt glada över att få hälsa Emelie Sundesten välkommen till vårt team, säger Petter Lindfors, grundare och partner hos Hegeli Public Affairs.

Emelie Sundesten har studerat entreprenörskap och internationella relationer i tre år vid Blackebergs gymnasium. Närmast är Emelie hemkommen från Sydney där hon arbetade inom restaurangbranschen. 

Under flera år har Emelie arbetat ideellt för Hufvudsta Ridklubb. Hon har tidigare varit vice ordförande för ungdomsföreningens styrelse och är nu ledamot i styrelsen som arrangerar och organiserar ridklubbens tävlingar. Dessutom har Emelie en utbildning inom ledarskap för ungdomar via Stockholms Läns Ridsportförbund.

- Det ska bli väldigt roligt och lärorikt att få arbeta på en arbetsplats som bidrar till en hållbar stadsutveckling och jag är redo inför utmaningarna denna anställning kommer att erbjuda, säger Emelie Sundesten.

Hegeli Public Affairs erbjuder analys, rådgivning och strategiskt nätverkande. Vi har kontor och rådgivare i Stockholm och i Helsingborg, men vi verkar i hela Sverige. 
Våra kunskaper om politiska beslutsprocesser och vårt kontaktnät lägger en bra grund för framgång för våra kunder.