Hegeli Public Affairs värvar Sofia Lund

·
15 augusti 2016

Hegeli Public Affairs rekryterar Sofia Lund, tidigare kanslichef hos kommunledningen i Upplands Väsby, som konsult inom hållbar stadsutveckling.

– Jag är mycket glad över att idag kunna välkomna Sofia Lund som ny medarbetare på Hegeli Public Affairs. Sofias nätverk och erfarenheter av kommunala processer utgör ett viktigt tillskott för Hegeli och för våra kunder, säger Petter Lindfors, grundare och partner i Hegeli Public Affairs.

Sofia Lund har tio års erfarenhet av politiskt arbete och har ett stort nätverk inom Socialdemokraterna. Närmast kommer Sofia från tjänsten som kanslichef hos kommunledningen i Upplands Väsby. Där har hon varit närmsta politiska rådgivare till kommunstyrelsens ordförande och lett de politiska sekreterarnas arbete. 

– Det känns väldigt kul att gå till Hegeli Public Affairs. Byrån har spetskompetens inom hållbar stadsutveckling och långsiktiga ambitioner. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med de frågor som ligger mig varmt om hjärtat, säger Sofia Lund.

Sofia Lund har en bakgrund som mänskliga rättighetsvetare och har tidigare arbetat som regionombudsman för unga socialdemokrater i Stockholms län (SSU).  År 2011 blev Sofia nominerad till Sveriges mest inspirerande medarbetare i tidningen Metro för sin insats som projektledare på Arbetarnas Bildningsförbund (ABF).


För mer information:
Petter Lindfors, 070-193 78 00 eller petter.lindfors@hegeli.se