Hegeli Public Affairs värvar Conny Fogelström

·
7 oktober 2015

Tillväxten fortsätter för Hegeli Public Affairs som nu värvar Conny Fogelström, tidigare kommunalråd för Socialdemokraterna i Täby. Med mer än 30 års erfarenhet inom politiken kommer han arbeta som senior rådgivare.

 – Jag är glad att idag kunna välkomna Conny Fogelström som ny medarbetare hos Hegeli Public Affairs. Vi får i Conny Fogelström in en mycket rutinerad och mångsidig person som efter många år inom politiken vill ha en ny spännande utmaning hos oss. Connys stora nätverk och erfarenhet kommer att göra nytta för Hegeli och för våra kunder, säger Petter Lindfors, grundare och partner i Hegeli Public Affairs.

Conny Fogelström har mer än 30 års erfarenhet av politiskt arbete i kommun, landsting och riksdag för Socialdemokraterna. Han har även arbetat med omvärldsbevakning hos den socialdemokratiska partistyrelsen.

Närmast kommer Conny från uppdraget som kommunalråd i Täby kommun, där han varit heltidspolitiker sedan 2006. Där har varit drivande i arbetet med att utveckla förortskommunen Täby till en modern tillväxtkommun. Ett exempel är omvandlingen av Täby Galopp till den blivande stadsdelen Täby Park med 6 000 nya bostäder. Ett annat exempel är att han gjort frågan om utbyggnaden av tunnelbanan till Täby åter aktuell.

– Jag är övertygad om att den ofta ganska segdragna processen från stadsbyggnadsidé till spade i jorden skulle kunna gå betydligt snabbare än idag, säger Conny Fogelström.

Conny Fogelström har studerat Fastighetsekonomi vid Högskolan i Gävle samt Statsvetenskap vid Stockholms Universitet. Han har även en bakgrund som snickare och fackligt förtroendevald hos Byggnads samt många år som förhandlingsombudsman hos Hyresgästföreningen. Conny kommer att arbeta som senior rådgivare hos Hegeli Public Affairs.

– Jag tror att min erfarenhet och mitt stora kontaktnät kan komma väl till pass när det gäller att gå från ord till handling i samband med stadsbyggnadsprojekt. 

Kontakt till Conny Fogelström.