Hegeli Public Affairs rekryterar Sara Valtersson

·
17 augusti 2015

Sara Valtersson ansluter idag till Hegeli Public Affairs växande konsultteam. 

- Jag vill bidra till en ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar stadsutveckling. Hegeli har arbetat med dessa frågor på ett seriöst sätt under en längre tid och det blir en kul utmaning för mig att bidra med mina erfarenheter och infallsvinklar, säger Sara Valtersson.

- Hegeli rekryterar nu Sara Valtersson. Jag är mycket glad över att få ännu en ambitiös      konsult som stärker vårt erbjudande och spetsar vårt nätverk ytterligare, säger Hegeli Public Affairs grundare och partner Richard Hellmark.

Sara Valtersson är utbildad journalist vid Södertörns högskola. Hon har även studerat journalistik vid Universidad Carlos III de Madrid. De två senaste åren har Sara varit projektledare för olika initiativ inom näringsliv och organisation. Sara Valtersson kommer senast från   kommunikationsavdelningen på Danone Nordics. Sara har ett stort nätverk inom Miljöpartiet och Grön Ungdom.

Hegeli Public Affairs huvudinriktning är att bidra till en hållbar stadsutveckling som lägger grunden för ett framtida gott samhälle. Med ett brett kontaktnät inom politiken och rätt kunskap stödjer Hegeli Public Affairs samarbetet mellan våra uppdragsgivare och de regionala och kommunala instanser som fattar beslut om hur den utvecklingen ska se ut och förverkligas. Våra mångfacetterade verktyg är nätverkande, omvärldsbevakning, analys, strategi och konceptutveckling. Vi optimerar projekt, väcker intresse, producerar väl underbyggda underlag för beslut, initierar möten och sprider kunskap om de politiska och administrativa processer som styr vårt samhällsbyggande.