Frida Nordström ny juniorkonsult hos Hegeli Public Affairs

·
31 januari 2017

Hegeli Public Affairs utökar sitt PR-erbjudande med Frida Nordström som ny juniorkonsult. Hon kommer närmast från en tjänst på HusmanHagberg och har just avlagt sin examen i Medie- och kommunikationsvetenskap. 

-Jag är mycket glad över att idag kunna välkomna Frida Nordström som ny medarbetare på Hegeli Public Affairs. Fridas nätverk och breda kompetens inom media och kommunikation kommer att stärka vårt PR-erbjudande, säger Petter Lindfors, grundare och partner i Hegeli Public Affairs.

-Hållbarhets- och bostadsfrågor är två otroligt viktiga frågor som intresserar mig mycket. Jag tror att kommunikation kan göra stor skillnad för dessa frågor och det ser jag fram emot att kunna göra hos Hegeli, säger Frida Nordström.

Frida Nordström, 24 år, har nyligen avlagt sin Filosofie kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap vid Stockholms Universitet och kommer närmast från en tjänst på HusmanHagberg. Frida Nordström har en stor internationell erfarenhet och har de senaste åren studerat vid Cardiff University i Wales samt Sorbonne Université i Paris. Utöver sina universitetsstudier utomlands har Frida även arbetat för Svenska Handelskammaren i London och studerat ett år i Chicago under sin gymnasietid. Hon har även tidigare engagerat sig politiskt inom såväl SSU som Socialdemokraterna och innehaft förtroendeuppdrag för partiet i Nacka Kommun.

För mer information:
Petter Lindfors, 070-193 78 00 eller petter.lindfors@hegeli.se